Ziyarette NGC Başkanı Bayram Ekici?nin yanı sıra Başkan Yardımcısı Behcet Alkan, yönetim kurulu üyeleri Selma Küçükgül, Mustafa Sertbakan, Oğuz Özdem ve Kemal Çelik de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Ekici, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti?nin yeni bir yönetimle yola çıktığını belirterek, tüm kurum ve kuruluşlarla ilişkilerin yeniden onarılacağını söyledi.

Yeni yönetimden beklentilerin fazla olduğunu kaydeden Ekici, çıtayı yüksek tuttuk arkadaşlarımızın da beklentileri yükseldi. Bizde bu beklentileri karşılamak için çaba sarf edeceğiz. Meslektaşlarımızın daha güzel şartlarda çalışması için tüm kurum ve kuruluşlardan destek bekliyoruz diye konuştu.

Ziyaretten dolayı mutlu olduğunun altını çizen Meclis Başkanı Süleyman Özgün de, tüm kurum ve kuruluşların yaptığı çalışmaları vatandaşa duyurmak için gazetecilere ihtiyacı olduğunu belirterek, gazetecilerle daha fazla çalışma gayretinde olduklarını söyledi.

Kendilerinin de yeni göreve geldiğini kaydeden Özgün, İl Özel İdare?ye bağlanan beldelerin de işlerini yapacaklarını, bunu yaparken de en çok gazeteciler aracılığı ile yaptıkları çalışmaları vatandaşa duyuracaklarını ifade etti.

Çalışmalar hakkında da bilgi aktaran Özgün, kendilerine sonradan bağlanan 19 beldenin su ve kanalizasyonu başta olmak üzere asfalt, park gibi çalışmaların da yapılacağını kaydetti. HABER: Alpaslan Körükcü