Yapılan açıklama şu şekilde: Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri 2017-2018 öğretim yılında sınavda, sporda ve kültür-sanat faaliyetlerinde elde ettiği derecelerine 18 Türkiye derecesi daha ekledi. 18 Türkiye Derecesi kazanan öğrencilerimiz Nevşehir Milli Eğitim Müdür Sayın Murat Demir´i ziyaret ettiler.

Ziyaretten çok memnun olan Murat Demir öğrencilerin her biri ile sohbet etti. Sohbette okulumuzun fiziki imkanlarının güzelliklerinden ve okulumuz başarılarında gittiği her yerde bahsettiğini söyleyen Murat Demir öğrencilerimizi tebrik edip, başarılarının devamını diledi

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Eravcı ziyarette 2017-2018 öğretim yılının okulumuzun 20.yılı olduğunu, bu öğretim yılında Kurum olarak öğrencilerimizin kazandığı bu 18 derecenin yanı sıra 20.yıl  matematik olimpiyatlarına da kamuoyunda çok olumlu tepkiler aldığımızı belirtti.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir´e öğrencilerimizi kabulünden dolayı teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.