İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından YKS'ye girecek öğrencilere yönelik tüm branşlarda eğitimler planlandı. Salgın sürecinde öğrencilerin geri kalmamaları amacıyla planlanan eğitimler soru çözüm tekniklerini ve püf noktalarını içeriyor.

Matematik, Coğrafya, Biyoloji, İngilizce ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerine yönelik eğitimler 15-18 Mart tarihleri arasında öğrencilerin yoğun katılımıyla çevrim içi ortamda yapıldı. Derslerin soru çözüm teknikleri ve püf noktalarıyla eğitimlerin ilk haftası tamamlandı.

Kimya, Tarih, Felsefe, Fizik ve Edebiyat branşlarına yönelik "Soru Çözüm Teknikleri ve Püf Noktaları Eğitimleri" ise 22-26 Mart tarihleri arasında yapılacak. Her güne bir branş olarak yapılacak eğitimler 20.30 - 21.30 saatleri arasında çevrim içi ortamda yapılacak.

Eğitimlere katılım bağlantıları okul müdürlüklerince öğrencilere gönderilecek. Ayrıca eğitimler İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi youtube kanalından da canlı olarak yayınlanacak.