Mustafa Uğur, Dinler Otel?de basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Kamu Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, Kayseri, Aksaray, Niğde, Kırşehir illerinin Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen İl Temsilcileri ve şube başkanları, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, gazete ve ajans temsilcileri katıldı.


Burada konuşan Uğur, MHP?den milletvekilliği için istifa ettiğini belirterek, sürecin başlamasıyla aday adaylık başvurusu yapacağını söyledi.


Uğur, 16 yıllık sendikacılık hayatında Nevşehir?in birçok sorununu gündeme taşıdıklarını ve bu sorunların çözüme kavuşmasına katkı sağladıklarını kaydetti.


Kendisinin dışında 11 milletvekili aday adayı olduğunu kaydeden Uğur, ?Bugün itibariyle yüzde 90?ı gerçekleşmiş durumda. Ancak devlet memurlarıyla ilgiliydi bu süre. Diğer aday adayları için çok süre var. Ürgüp?ten bir doktor arkadaşımız ve Kozaklılı bir arkadaşımız var. Mehmet Varol ve Sahir Solmaz arkadaşlarımızın adı geçiyor? dedi. Haber: Alpaslan Körükcü