Nevşehir merkez ve ilçelerine hizmet verecek olan büro, Harita Mühendisi Burak Dernek tarafından Gülşehir ilçesinde hizmete girdi.

Dernek; güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmet veren bir büro olduklarını söyleyerek, “Nevşehirli hemşerilerimiz bizimle tanışınca farkımızı görüyorlar. Hemşerilerimizin arsa, tarla, bina vb. taşınmaz işlemlerini titizlikle inceleyip çözüme kavuşturuyoruz. Kapımız herkese açık, her türlü soru ve sorunlarınızı dinlemek, onları çözmek ve çözmenize yardımcı olmak için buradayız.” dedi.

Balcı Harita ve Mühendislik bürosu, alt yapı işleri, mühendislik hizmetleri, ölçme işlemleri, plankote, halihazır, inşaat ölçümleri, kazı, dolgu, kübaj hesapları ve imar uygulamaları (18.madde), ifraz (ayırma), tevhid (birleştirme), parselasyon, aplikasyon gibi birçok alanda çeşitli hizmetler sunuyor.

Aynı zamanda Balcı Harita ve Mühendislik bürosu, İnşaat ve emlak alanlarında da hizmet veriyor. Müteahhitlik ve taahüt işleri, Anahtar teslim inşaat, arsa alım satım ve tapu takibi gibi işlemleri gayrimenkul uzmanı Tunahan Balcı tarafından titizlikle yürütülüyor.