Başkan Fatih Çiftçi’nin MEDAŞ Genel Müdürlüğünde yaptığı görüşmeler neticesinde, ilçenin bir çok yerinde bulunan elektrik hatları için MEDAŞ tarafından yer altına alınma çalışması başlatıldı.

Konu hakkında bilgi veren Başkan Çiftçi, özellikle Karavezir Mahallesinde çirkin görüntü sergileyen kabloların yer altına alınacağını belitti. MEDAŞ tarafından başlatılan çalışmalar çerçevesinde Şehit Uzman Çavuş Osman Ekici Caddesi, Şehit Er Deniz Yurttutan Caddesi, Şehit Er Oktay Arıkan Caddesinde bulunan kabloların yer altına alındığını bildiren Başkan Çiftçi, ayrıca Şen Sokak ve Stad Sokakta bulunan elektrik hatlarının yer altına alındığını kaydetti.

TR-3 ve TR-11 şebeke yenileme çalışmaları kapsamında, yaklaşık bin 500 metrelik kazı ve kablo döşeme çalışması yapılacağını belirten Başkan Çiftçi, özellikle ilçe merkezini kapsayan cadde ve sokaklarda son derece rahatsız edici, hem görüntü kirliliğine sebep olan hem de tehlike arz eden direklerin kaldırılarak yer altına alındığını belirtti.

Çalışmalar sırasında kısmi elektrik kesintilerinin yaşanacağını ve bu konuda ilçe halkından sabır beklediklerini belirten Başkan Fatih Çiftçi, yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı duyarlılık gösteren ilçe halkına teşekkür etti.