Hafta sonuna kadar Erol Ünlüsoy mahallesinde bulunan Yaprak, Oymak ve Mevlana sokaklarındaki az kalan işi tamamladıktan sonra hafta başında Fatih mahallesindeki cadde ve sokakları güzelleştirecek.

Çalışma alanında incelemelerde bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, çalışmalar hakkında personelden bilgi aldı.

Oruç Reis mahallesinde cadde ve sokakların tamamlandığını bildiren Başkan Çiftçi hafta sonu itibari ile Erol Ünlüsoy Mahallesindeki 3 sokaktaki yarım kalan çalışmanın bitirilip her iki ekibin hafta başında Fatih mahallesindeki cadde ve sokaklarda yapılacak çalışmaya geçeceğini söyledi.

Kilitli parke taş üretim fabrikasında üretilen yaklaşık 10 bin metrekare taş kullandıklarını bildiren Başkan Fatih Çiftçi, belediye bünyesindeki personellerle taş ürettiklerini ve aynı zamanda oluşturdukları 26 kişilik personel kadrosu ile iki farklı alanda üretilen taşlarla sokakları şekillendirdiklerini kaydetti.

Kış girmeden ve yağışlar başlamadan gayretli bir çalışma içinde olduklarını dile getiren Başkan Çiftçi, Erol Ünlüsoy, Oruç Reis ve Fatih Mahallelerinde hemen hemen her sokağı kilitli parke taş ile süsleyeceklerini kaydetti.