AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi Gülşehir’in Tuzköy ve Karacaşar Mahallelerinde adeta gövde gösterisi yaptı.

Tuzköy ve Karacaşar mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti heyeti Gülşehir’de AK hizmetler için Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’ye destek istediler.

 AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar açıklamasında, “Gülşehir ilçemizin Tuzköy mahallesini ziyaret ederek hemşerilerimiz ile bir araya geldik. AK davamızın AK kadroları ile birlikte güçlü Türkiye’nin yarınları İçin Önce Millet Önce Memleket diyerek gönüllere girmeye, kucaklaşmaya devam ediyoruz. Tuzköy Mahallesi ziyaretimizin ardından ise Karacaşar Mahallemizde hemşerilerimiz ile kucaklaştık. Omuz omuza, yan yana, gönül gönüle yürümeye ve var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz’de açıklamasında, “ Gülşehir ilçemizin Tuzköy ve Karacaşar Mahalleleri 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlere hazır. 31 Mart’ta AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayımız Fatih Çiftçi ile Gülşehir yeniden özlediği hizmete kavuşacaktır. Gülşehir merkez ve köylerimizle AK Belediyeciliği hak ediyor. Alt yapıdan, üst yapıya, çevre ve insan merkezli Gönül Belediyeciliği ile kalkınan, gelişen, değişen Gülşehir’i birlikte imar edeceğiz. 31 Mart’ta adayımız Av. Fatih Çiftçi ile Gülşehir kazanacak. 1994 ruhuyla, Sayın Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliği, AK Parti Belediyeciliği anlayışıyla 16 yıldır olduğu gibi; AK Belediyeciliğe özlem duyan Gülşehir’imiz de 31 Mart’ta adayımız Av. Fatih Çiftçi ile Gönül Belediyeciliğine inşallah hazır” dedi.

AK Parti Milletvekili Yücel Menekşe’de açıklamasında, “ 31 Mart’ta Gülşehir hak ettiği belediyecilik anlayışına kavuşacak. Gönül belediyeciliği ile Gülşehir kazanacak, Nevşehir kazanacak, büyüyen ve gelişen Türkiye kazanacak inşallah” şeklinde konuştu.

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi de açıklamasında, “Bizlerin sevdası Gülşehir, Güzel günlere çok kısa bir zaman kaldı. Gülşehir’imizde gönül belediyeciliğimiz ile Gülşehir kazanacak” dedi.