Kutlamada bayan öğretmenlere çiçek verildi. ”8 Mart Dünya Kadınlar Günü” ile ilgili Özel Altınyıldız Koleji adına yapılan açıklamada; “Kuşkusuz “Kadın” konusu, sadece özel bir günde konuşulacak bir konu değildir. Onların bizim baş tacımız olmaları nedeniyle aslında her gün onlara armağan edilmelidir.

Kadınlarımız, sadece nüfusumuzun yarısı değil, anne olmalarıyla da bizim için çok önemli konumdadırlar. Ancak son zamanlarda kadınlarımız çok yönlü insan hakları ihlalleri yaşamaktadır. Bu bir insan hakları sorunudur ve suçudur. Biz, bugün kadın ve erkek arasında adalet, barış, karşılıklı sevgi, saygı, empatiyi ve ailenin önemini bir kere daha vurgulamak istiyoruz. Kadınlarımızın her alanda aktif olmalarını, eğitimli olmalarını ve her daim saygı duyulacak konumda olmalarını istiyoruz.

Özel Altınyıldız Koleji olarak doğumdan ölüme her anımızda onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini bizden esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, büyüten, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakat kadınlarımızın “Dünya Kadınlar Gününü Kutluyoruz” ifadeleri kullanıldı. Haber: Fatma GEDİK