Nevşehir Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Necati Daşlıca yaptığı açıklamada, sivil toplum örgütleri ile işbirliği alanında sadece bölgesinde değil, ülke genelinde de örnek çalışmalar ortaya koyan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver?in işbirliğinin de kendilerini oldukça memnun ettiğini belirtti.

Daşlıca şunları söyledi; ?Belediye başkanımızın odalara bakış açısı çok güzel. Kendisi odalarımıza büyük desteklerde bulundu. Biz odalar olarak belediye başkanımızla konuşmak istediğimde zaman bizleri randevusuz bile makamına kabul ederek, bizleri bizzat dinliyor. Bizim sorunlarımızı biliyor ve çözüm üretmeye çalışıyor.

Kendisi Türkiye genelinde ilk kez lokantacılara ve dönercilere tek tip gömlek dağıtarak bizleri onurlandırdı. Önümüzdeki günlerde de kahvecilere bardak yıkama makinesi hediye edeceğini ve bunun yanında da bardaklarını da vereceğinin sözünü verdi.
 
Esnaf arkadaşlarımızın daha hijyenik bir ortamda halka hizmet sunmasını hedefleyen bu çalışma da, öyle inanıyorum ki yine ülkemiz genelinde bir ilk olacak. Belediyemizden ve Belediye Başkanımız Hasan Ünver?den memnunuz.

Esnaf dostu olan Sayın Hasan Ünver?i bir dönem daha belediye başkanı olarak görmek isteriz.? Haber: Ali ÇAMUR