MUHTARLAR DERNEĞİ GENEL KURULU HAFTA SONUNDA

Muhtarlar Derneği Nevşehir Şubesinin genel kurulu hafta sonunda gerçekleştirilecek. Genel Kurulda Hüseyin Altınışık ve beraberindeki yönetim tek liste halinde yeniden göreve aday olacak.

Muhtarlar Derneğinin Nevşehir?de 10 Yıldır faaliyet gösterdiğini belirten Dernek Başkanı Altınışık, 01 Nisan 2012 Pazar günü yapılacak olan genel kurul toplantısına 25-30 ilin muhtarlar derneği başkanlarının da katılacaklarını belirtti.

Nevşehir Belediyesinin katkılarıyla ilimize gelecek olan misafir dernek başkanlarının Kozaklı ilçesinde de bir programa katılacaklarını söyleyen Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, Federasyon Başkanı Hüseyin Tanrıverdi?nin de katılımı ile gerçekleştirilecek olan genel kurulda daha aktif bir temsil sürecinin başlangıcına imza atmayı istediklerini ifade etti.

10 Yıldır ilimizde faaliyet gösteren derneğin son iki yılda gerek ekonomik şartlar, gerekse yaşanan bazı sorunlar nedeniyle pasifize olduklarını belirten Altınışık, ?Genel kurulumuzun ardından oluşturulacak olan yönetimimizle artık daha aktif bir muhtarlar derneği olmanın gayreti içerisinde olacağız. Sosyal etkinliklerimizi de yeni dönemde daha fazla artırmayı planlıyoruz? şeklinde konuştu.

Muhtarlar Derneğinin genel Kurul toplantısı derneğin Endüstri Meslek Lisesi önündeki Ahşap bürosunda yapılacak.