Yalçın açıklamasında ?Nevşehir Ak Parti engelli milletvekili aday adayı olarak Nevşehir`de Ak Partimizden bir engelli adayın olmasını istedim.

Eğer ki Allah`ın izniyle ve milletimizin desteğiyle aday gösterilip seçilirsem bir engelli aday olarak Nevşehir`de bir ilki gerçekleştirmek benim için onur ve mutluluk verici olacaktır. Türkiye ve Nevşehir`imiz Ak Parti iktidara geldiğinden bu güne kadar hizmette ve kalkınmada sınır tanımıyor. Şöyle bir geriye dönüp baktığımızda Türkiye Cumhuriyeti kurulalı 91 yıl Nevşehir il olalı 60 yıldır hiç bu kadar hizmet ve yatırım görmemiştir.

Şimdiye kadar gelen muhalefet partilerin hiç bir yatırımı yâda hizmeti yoktur, onun içindir ki muhalefette bulunan CHP ve MHP iktidar olma düşüncesi olmadığından hiç bir proje yada hizmet anlayışı sunmamaktadır. Halkımız da bunun bilincinde olup 2002?de % 37 oyla iktidara 2007 de % 46 oyla iktidara ve 2011 de % 52 oyla yine tek başına iktidar yapmıştır. Bu 2015 Haziran seçimlerinde de değişmeyecektir. Allah`ın izniyle bu kez Anayasayı değiştirecek gücü bu halkımız bize verecektir, buna inancımız ve güvenimiz sonsuzdur.

Muhalefet partilerinin tek bir düşüncesi var oda barajı geçip meclise gelip iyi maaş almaktır. Bunların derdi de tasası da budur. Biz Ak Parti olarak ülkemiz ve milletimiz için yatırım yapmak projeler üretmek derdindeyken onlar nasıl engel oluruz onun düşüncesi içerisindeler. Bugün CHP hizmet yapmasını bırak yapılan hizmetleri bile nasıl Anayasa Mahkemesinde durdururum diye Anayasa Mahkemesinin yolunu bırakmıyor. Diğer yandan da CHP?nin yavrusu MHP?de ona ayak uydurmuş geçenler de MHP?li bir milletvekilinin eline bir dosya vermişler oda Anayasa Mahkemesi yerine Yüksek Seçim Kurulunun yolunu tutmuş Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`ı şikayete gidiyor, sebebi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`ın açılışlar yaptığı miting meydanların da halkıyla buluşması.

Ey Devlet Bahçeli bu kadar mı korkuyorsun e tabii ki nede olsa karşısında ki milletin Adamı Dünya Lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milletin Partisi Ak Parti vardır. Bir de şunu halkımızın iyi bilmesi gerekir ki bundan 1 yıl önce Cumhurbaşkanlığı seçimi yapıldı. Ak Parti olarak Cumhurbaşkanını artık halk seçsin dedik, bu muhalefet zihniyeti ona bile karşı çıktılar engellemeye bile çalıştılar sonuç olarak milletin partisi Ak Parti Cumhurbaşkanını halk seçsin dedi ve halkımıza gittik ve halkımızda % 52?lik bir oyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`ı seçti.

Bu seçimde bile CHP MHP ve 14 parti birleşerek milletin partisine karşı bir paralel operasyon yapmak istediler ama bu millet 14 parti değil 24 parti olsanız da milletin partisi Ak Partidir dedi %52`lik oyla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`ı seçmiştir. Ne tuhaftır ki yılların partisi dedikleri CHP ve MHP içinden bir aday çıkaramayıp çatı adayı çıkardılar. Nasrettin Hoca misali göle yoğurt çalmak istediler oda tutmadı. Ey Devlet Bahçeli bu kadar mı zordu Cumhurbaşkanı adayı olup milletin karşısına çıkmak, ey Kılıçdaroğlu bu kadar mı zordu milletin karşısına çıkmak bunların bir de paralel hocası var ellerine bir kâğıt tutuşturdu alın size Ekmeleddin salın ortaya çekilin kenara dedi.

Daha önceden de söyledim bunların iktidara ya da ülkeyi yönetme derdi yok tek bir dertleri var barajı aşalım, az öz mecliste bulunalım yan gelip yatalım. Sözlerimi tamamlarken şunun altını özellikle çizerek belirtiyorum. Yarasalar Rahatsız Oluyor Diye bu Güneş doğmaktan asla vazgeçmeyecek. 2015 Haziran seçimleri ülkemize milletimize hayırlı olmasını halkımızın desteği ve Allah`ında izniyle bu seçimde yine tek başına iktidara gelip bu kez de bize milletimiz Anayasayı değiştirecek gücü vereceğine sonsuz inanıyorum. Tek Vatan Tek Bayrak Tek Devlet. Hep Birlikte Yeni Bir TÜRKİYE.
Haber: Erdal Kesici