10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti´ne (NGC) ziyaretler devam ediyor.

Gün dolayısıyla Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ve Nevşehir Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Tekin Keçeci, NGC Başkanı Bayram Ekici´yi ziyaret etti. Ziyarette yönetim kurulu üyeleri Selma Küçükgül ve Bülent Hezenci de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, gazetecilerin çok zor şartlar altında çalıştığını ifade ederek, Nevşehir´deki gazetecilere teşekkür etti. Özmen, “Gazeteciler bizim her zaman yanımızda ve sıkıntılarımızı dile getirmemizde yardımcı oluyor. Bu nedenle gazetecilere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Keçeci de yaptığı konuşmada, “Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ülkemizin olduğu gibi ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine, kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır.” dedi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ekici de gün dolayısıyla gazetecileri hatırlayan herkese teşekkür etti.

Ekici, “Biz gazeteciler, daima en doğru haberi en hızlı şekilde okuyucularımıza ulaştırmak için çaba gösteriyoruz. Bunu yaparken de doğru ve tarafsız olmaya çalışıyoruz. Tüm bunları yaparken de şehrin menfaatlerini ön planda tutmayı ihmal etmiyoruz.” diye konuştu. Haber: Alpaslan Körükcü