Klasik Keyifler 6. Uluslararası Kapadokya Müzik Festivali kapsamında Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Köyü´ndeki Eleni Kilisesi´nde "İzlenimler, Kontrastlar ve Kuklalar" programında klasik müzik konseri verildi.

Konserde piyano, keman ve klarnet sanatçılarının çaldığı eserler izleyicinin beğenisine sunuldu. Üç bölümden oluşan konserin sonunda piyanist Çağdaş Özkan, izleyenlere kız arkadaşını çok sevdiğini belirterek, sahneden ayrıldı.

Keman sanatçısı Önder Baloğlu´nun çaldığı eser sonrası Özkan elinde bir buket çiçekle tekrar sahneye çıkarak seyirciler arasında bulunan kız arkadaşı Merve Pazarözyurt´ın yanına gidip diz çöktü ve elindeki çiçekle evlenme teklifinde bulundu. Müzisyenin bu hareketi karşısında şaşkına dönen Pazarözyurt bir süre tepki veremedi.

Kilisede bulunan seyircilerin alkışlarıyla ayağa kalkan Pazarözyurt evlenme teklifini kabul ederek piyanist Özkan´a sarıldı. Pazarözyurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Evlilik teklifi beklediğini kaydeden Pazarözyurt, ancak konserde olacağını hiç tahmin etmediğini belirtti.

Piyanist Çağdaş Özkan da tekliflerin en özelini konserde yapmak istediğini belirterek, "Çok mutluyum ve heyecanlıyım. Sevdiğim insanla hayatımı birleştirme kararı aldım" dedi.

 

/images/haberler/resimler/2015-8/7/1310342984697.jpg

 

 

/images/haberler/resimler/2015-8/7/1311314548326.jpg