Nevşehir kent haber gazetesinde şahsım ve sendikamız Şehit Gazi Sen hakkında yazılan yazıdan dolayı basın açıklaması yapma gereği duydum.

Sendikamız20.11.2017 tarihinde Türkiyede sendikal anlamda şehit ve gazi yakınlarına destek olunmadığı düşüncesiyle İstanbul’da yedi şehit yakınının girişimleriyle  hayata geçirilmiştir.Genel başkanımız Fatih Ocak’tır buradanda kısa zamanda konfederasyon olan sendikamızı bugünlere getiren başta sn. Fatih ocak ve yönetim kuruluna  bu vesileylede özellikle teşekkür ediyorum.Sendikamız Nevşehir kent haberin yayınladığı yazıdaki gibi bir iddiâ değil kısa zamanda otuzbinlerde üye sayısına ulaşmış  bir sendikadır.          

Sendikamızın Nevşehir il başkanlıgını şahsım yürütmektedir.bu şerefli görevi 20.11 .2017 tarihinde bana layık gören genel başkanımız Fatih ocak 29.09.2019 tarihinde de resmi olarak mazbatamızı vererek göreve devam etmemizi uygun bulmuştur.20.11.2017 tarihinde aldığımız bu görevi bütün şehit ve gazi yakınlarımız ile aynı ruhu taşıyarak yürütmeye devam ediyoruz bu vatan hepimizin olduğu gibi şehit ve gazilerimizde hepimizin yakınlarıdır. Sendikamızın Nevşehir kent haberin deyimiyle “ ne işe yaradığını”bizi muhattap bile almayarak ve araştırma yapma gereği dahi duymayan gazetecilik anlayışınızı ve üslubunuzu kınıyorum.                              

Şahsım ve yönetim kurulum adına merak ettiğiniz  çalışmalarımız ve kişisel bilgilerimiz hakkında doğru habercilik anlayışı içerisinde görüşmeyi umut ediyorum. 

Nevşehir Şehit Gazi-Sen İl Başkanı İsmail Karabıyık