Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haber sitemizde


Yaşam

Nevşehir genelinde bugün 2 kişi hayatını kaybetti.

Nevşehir Haber

Nevşehir'de bugün neler oldu? 60 saniyede gündemi takip et.

Nevşehir Haber

Nevşehir’deki eğitimciler İstanbul’da öğrencisi tarafından öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için iş bırakma eylemi yapacak.

Yaşam

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Trafik Haftası dolayısıyla sürücülere ceza yerine çikolata ve şeker...

Asayiş

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından eş zamanlı olarak Narkoçelik Operasyonu gerçekleştirildi. Olayla ilgili 11 kişi gözaltına alındı.

Yaşam

Bugün Nevşehir ve ilçelerinde nöbetçi eczanelerin listesi şu şekilde.

NEVÜ

Nevşehir Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi (NEVÜ) Meslek Yüksekokulu, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Programı öğrencilerine yönelik Avanos’ta...

NEVÜ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencilerine yönelik Nevşehir’in Hacıbektaş İlçesi’ne kültürel gezi düzenlendi.

Nevşehir Haber

Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi Genişleme Alanı Yer Seçimi Komisyonu Toplantısı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Hizmet Binasında gerçekleştirildi.

Güncel

Nevşehir'de bu hafta hava nasıl olacak?

Asayiş

Nevşehir Sulusaray beldesinde tarlasını süren Mustafa Mıh (56) traktörün devrilmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaşam

Nevşehir’de eğitim gören öğrenciler "Maarif50" projesi kapsamında Kapadokya bölgesini keşfediyor.