Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir Haberleri

Nevşehir genelinde bugün 1 kişi hayatını kaybetti.

Kozaklı

Kozaklı Kaymakamı Yasin Gürkan, köy ve mahalle muhtarı ile bir araya gelerek genişletilmiş muhtarlar toplantısı gerçekleştirdi.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Kadın Kurulu Komitesi, eylül ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘Kapadokya Duvar Resimlerinin Korunması ve Araştırılması’ çalışmalarını inceledi.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB)  Başkanı İbrahim Salaş, “19 Eylül Gaziler Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı.

Nevşehir Haberleri

Ürgüp Belediyesi tarafından yapılan kazı çalışma sırasında meydana gelen göçük sonrası ortaya çıkan tüneller gün yüzüne çıkarılması için çalışmalar başladı.

Asayiş-Suç

Nevşehir'de polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 48 şüpheli gözaltına alındı.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında okul ziyaretleri devam ediyor.

NEVÜ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Diş Hekimliği Fakültesi tarafından 2024-2025 eğitim-öğretim yılı oryantasyon programı...

Nevşehir Haberleri

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir Sanayici İş İnsanları Derneği (NESİAD) yöneticileri ile bir araya geldi.

Asayiş-Suç

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya aralarında Nevşehir’in de bulunduğu 44 ilde uyuşturucuya yönelik düzenlenen “Narkoçelik-39” operasyonlarında 470 kilogram uyuşturucu madde ile...

Nevşehir Haberleri

Nevşehir'de bu hafta hava nasıl olacak?