Düzenlenen konser programına Hacıbektaş Kaymakamı Abdülkadir Nar, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, İl Sağlık Müdür Vekili Op. Dr. Nevzat Atılgan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Nurhak Cihangir Çilingiroğlu, Destek Hizmetleri Başkanı Yunus Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Ersoy Çimen, İlçe Mili Eğitim Müdürü Ayhan Karaboduk, Hacıbektaş Jandarma Komutanı Buket Ergün, Hacıbektaş İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cahit Yusuf Dönmez, Hastane Müdürü Emre Kurt, ilçe devlet hastanesi doktorları ve sağlık personelleri katıldı.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim oldu Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim oldu

Konserde birçok başarılı esere imza atan sanatçılar Anıl Çelik (Klarnet), Kazım Daşkın (Elektro Bağlama), Aslancan Daşkın (Cajon), ANKAAS Trio ile göz doldurdu.

Konserde Anıl Çelik bestesi olan “14 Mart” için özel bestelenen eser, bütün doktorlara ve sağlık personellerine ithaf edilerek ölümsüzleştirildi.

“Dağlar Kızı Reyhan, Ederlezi, Şeyh Şamil, Ağaçlıktan Arar Gelir, Değdi Saçlarıma Bahar Gülleri, Kerkük’ün Zindanına Attılar Beni ve Güldaniyem” eserleri ile gerçekleşen konser coşkuyla ayakta alkışlanarak sona erdi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ