Nevşehir Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Başkanı Mustafa Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kahraman, Samet Kafalı ve Abdullah Kahveci, İşkur Müdürü Şinasi İnancı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüsamettin Ellialtı, Ar-Ge Muhammet Ali Erman ve beraberlerindeki heyet katıldı.

Ortahisar Kalesinden düşen kadın UMKE ekiplerince kurtarıldı Ortahisar Kalesinden düşen kadın UMKE ekiplerince kurtarıldı

Toplantıda, iş dünyasının beklentileri, sektörel talepler ve iş gücü istihdamıyla ilgili çeşitli konular ele alındı.

Başkan Ertaş Nevşehir'deki iş dünyasının büyümesi  ve iş gücü faktörünün önemini vurgulamak amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

Toplantıda konuşan Karaalioğlu ise, iş dünyasıyla işbirliği içinde olmanın, şehrin ekonomik potansiyelini ve çalışan istihdamını daha da geliştirmek için önemli olduğuna değinerek, “NESİAD'ın düzenlediği bu toplantı, iş dünyasının beklentilerini daha iyi anlamak ve iş gücü konularında ortak çözümler bulmak adına değerli bir platform sağladı. İlerleyen süreçte bu tür toplantıları sıkça düzenleyerek işbirliğimizi daha da güçlendirmeyi planlıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Editör: Mehmet Günay