Noriji Fujimoto beraberinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Sema Gökenç Gülez ve Japon Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ümmühan Sâre Uslu ile Rektör Aktekin’i makamında ziyaret etti.

Başkan Arı’dan Halk Günü’ne davet Başkan Arı’dan Halk Günü’ne davet

3 Nisan tarihi itibarıyla NEVÜ’deki görevini tamamlayıp ülkesi Japonya’ya geri döneceğini belirten Noriji Fujimoto, üniversitede görev yaptığı süre içerisinde şahsına yönelik gösterilen ilgi ve desteklerinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür etti.  

Japonya’nın Osaka Üniversitesi’nde kariyerine devam edecek olan Fujimoto’ya mesleki ve akademik hayatında başarılarının devam etmesini dileyen Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, uluslararası iş birliklerinin akademik gelişim için önemli olduğunu vurgulayarak iki üniversite arasında kurulacak ikili iş birliklerini desteklemeye devam edeceklerini ifade etti. Aktekin ayrıca NEVÜ’ye sağladığı değerli katkılarından dolayı Fujimoto’ya teşekkür ederek kendilerine plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.434729683 18284271598166791 1316649067749702312 N

Kaynak: HABER MERKEZİ