Nevşehir ev sahipliğinde yapılan Judo Yıldızlar Kız - Erkek Grup Müsabakaları, Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

WhatsApp Image 2024-02-07 at 10.32.38 (3)

Müsabakalara Hatay, Kırşehir, Sivas, Aksaray, Niğde, Karaman, Mersin, Adana, Kayseri, Kahramanmaraş, Kilis, Gaziantep ve Nevşehir’den 57’si kadın 52’si erkek olmak üzere 109 sporcu katılıyor.

Ayrıca, Judo Yıldızlar kız ve erkek grup müsabakaları, Nevşehir ile birlikte toplamda 6 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor.

Müsabakalarda ilk 4 dereceye girenler ise Denizli’de yapılacak olan finale katılacak.

WhatsApp Image 2024-02-07 at 10.32.38 (2)

Simya Koleji öğrencisi okçulukta şampiyon Simya Koleji öğrencisi okçulukta şampiyon

“HER TÜRLÜ MÜCADELENİN İÇİNDE OLACAKSINIZ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir gençlere seslenerek, “Ülkesini ve milletini seven, ülkesi ve milleti için sorgusuz sualsiz çalışacak birer birey olmak için her türlü mücadelenin içinde olacaksınız.” dedi.

Birbirlerine sevgi, saygı çerçevesinde bu ülkeyi daha iyi yerlere getirebilmek için geleceğin teminatı gençler ve sporcuların daha fazla çalışacaklarını söyleyen Özdemir, “Birbirinize hoşgörülü olacaksınız. Birbirinizi kategorize etmeyeceksiniz. Ve inşallah hepiniz iyi bir yerde olacaksınız. Buradaki netice sonunda Türkiye yarı finallerine ya da finallere gidecek gençlerimize ve antrenörlerimize de başarılar diliyorum. Teknik toplantıda da görüştüğümüz üzere fırsat buldukça da sadece ülkemizin değil, dünyanın da en önemli turizm mekânlarından biri olan Nevşehir Kapadokya’yı da gezmenizi temenni ediyoruz. Bu konuda arkadaşlar olarak sizlere yardımcı olacağız.” İfadelerine yer verdi.

WhatsApp Image 2024-02-07 at 10.32.38 (1)

Kaynak: MEHMET GÜNAY