Nevşehir'de bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının diyaloğunu arttırmak ve spor kültürünün yaygınlaşması amacıyla Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Ferdi Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.

Turnuva, sporun ve kadınların önemine vurgu yaparken aynı zamanda dostluk ve rekabet ortamı sağladı. Turnuvaya katılan kamu çalışanları, heyecanlı maçlarda hem spor becerilerini sergiledi hem de işbirliği ve iletişimde bulunmanın keyfini yaşadı.

Müsabakalarda dostluk ve fair play ruhu ön plana çıktı.

Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası sona erdi Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası sona erdi

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, etkinliğin kamu kurumları arasındaki işbirliğini artırmanın yanı sıra spora ve özellikle masa tenisine olan ilgiyi artırmak adına önemli bir adım olduğunu belirtti.

Ayrıca, kadınların spor yapma ve rekabet etme fırsatlarına dikkat çekerek, spora katılımı konusundaki önemli adımlardan birinin bu tür etkinlikler olduğunu vurguladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasına katılan kadın sporcuları tebrik eden İl Müdürü Özdemir, dereceye giren sporcuları kutlayarak tebrik etti.

Aynı zamanda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de kutlayan Özdemir, kadınların toplumdaki önemine vurgu yaparak onlara yönelik saygı ve takdirini dile getirdi. Bu özel günü anmak adına karanfil dağıtarak etkinliğe anlam kattı.

Img 5749

Kaynak: HABER MERKEZİ