İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlükleri, teknopark yönetici şirketi ve teknopark bünyesinde faaliyet gösteren firmalara “İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı” verilmesi için yetkilendirildi.

Kapadokya Teknopark seminer salonunda Kapadokya Teknopark yöneticileri ve teknopark firma temsilcilerinin katılımıyla İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı ile birlikte Sanayi Sicil Belgesi başvuru süreçleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Adım Adım Şahıs Şirketi Kurmak: Avantajlı Şirket Nasıl Kurulur? Adım Adım Şahıs Şirketi Kurmak: Avantajlı Şirket Nasıl Kurulur?

Toplantıya Kapadokya Teknopark Genel Müdürü Bilgin Yazlık, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü Şube Müdürü İrfan Dokuzlar ve çeşitli firmaların yetkilileri katıldı.

İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik kapsamında Teknopark Yönetici Şirketi ve Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren firmalara “İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı” verilmesi için İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlükleri yetkilendirilmiştir. Bu kapsamda ilimizde kurulu Kapadokya Teknopark’ta faaliyet gösteren firmalara ve yönetici şirkete İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı verilmesi amacıyla 6 Aralık Çarşamba günü Kapadokya Teknopark seminer salonunda Kapadokya Teknopark yöneticileri ve Teknopark firma temsilcilerinin katılımıyla İl Müdürlüğümüz Şube Müdürü İrfan Dokuzlar, Mühendis Cahit Güneren ve Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Murat Yalçın tarafından İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı ile birlikte Sanayi Sicil Belgesi başvuru süreçleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıya ev sahipliği yapan Kapadokya Teknopark Genel Müdürü Bilgin Yazlık ve ekibine, katılımlarından dolayı da Teknopark firma temsilcilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi. 

1-878

Kaynak: HABER MERKEZİ