Yaptığı paylaşımda “Değerli Gülşehirli Hemşehrilerim, 24 Ağustos 2022 tarihinde başladığım Gülşehir Kaymakamlığı görevinden Bakanlık Yabancı Dil Eğitimine katılacağımdan dolayı ayrılıyorum.

Geçen bu süre zarfında Kapadokya bölgesinin güzide kenti Gülşehir'de bulunmaktan, Gülşehir'e ve çok değerli Gülşehir halkına hizmet etmekten, sorunların çözümüne katkı sağlamaktan, talep ve önerilerinin karşılanmasına emek vermekten büyük onur ve mutluluk duymaktayım.

Bahar festivali ertelendi Bahar festivali ertelendi

Çalıştığım süre içerisinde bizlerden desteklerini esirgemeyen, her zaman bilgi ve tecrübelerinden yararlandığımız Sayın Valimiz Ali Fidan başta olmak üzere Nevşehir ilinde görev yapan çok değerli mülkî idare amirlerine, hâkim ve savcılarımıza, kamu kurum ve kuruluşların tüm yöneticilerine, özel sektör temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, siyasi parti temsilcilerine, belediye başkanları ile köy ve mahalle muhtarlarına, Kapadokya Havalimanının tüm personeline ve  Gülşehir Kaymakamlığının tüm birim amirleri ve personeline teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, görevim süresince şahsıma ve aileme göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve samimiyetinizden dolayı müteşekkirim. Başta kahraman gazilerimize, şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine ve tüm Gülşehirli hemşehrilerime veda ediyor, en derin saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Kalın sağlıcakla” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ