Mustafa Başer yaptığı açıklamada; “Sayın İlçe Başkanım, İlçe yönetimim, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, Değerli Parti üyeleri ve diğer tüm misafirler hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Halkımızın yoğun isteği ve gelişen şartlardan sonra Belediye Başkanlığı için aday adayı olma kararı almış bulunmaktayım. Aday Adayı olma sebebimin; Dostluk, sevgi, kardeşlik, birlik beraberlik içerisinden halkımıza en önemlisi de Hakk'a Hizmet olduğunu bilmenizi isterim.

Adalet ve Kalkınma Partisinden Aday Adayıyım. Çünkü memleketimi ilçemi, vatandaşlarımı çok seviyorum. Bu muhabbet ve sahip olduğum girişimcilik ruhu ile hep birlikte ilçemizi hak ettiği yere ulaştırmak istiyorum.

Yolumuz samimi, niyetimiz halis, sevdamız memleket sevdası, takdiri önce Hakk'a sonra partimizin yöneticilerine ve hemşehrilerimize bırakıyorum.

Allah çıktığımız bu kutlu davada hakkımızda hayırlısı nasip etsin yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Mustafa Başer Kimdir?

17.02.1981 tarihinde Yerköy’de doğdum. Evli ve halen Bahçelievler Mahallesi, Beyoğlu Caddesi, No:55, İç Kapı No:2 KOZAKLI/NEVŞEHİR adresinde ikamet etmekteyim. İlkokul öğrenimimi Kozaklı Atatürk İlkokulunda, Ortaokul öğrenimimi Kozaklı Lisesi Ortaokulunda, Lise öğrenimimi Kayseri Mimar Sinan Mesleki Teknik Lisesi, Harita ve Kadastro Bölümünde okudum. Vatani görevimi, Ankara Genel Kurmay Başkanlığı Destek Kıtaları Bölük Komutanlığında yerine getirdim. Halen Serbest olarak Kozaklı ilçesindeki İnci Termal Kaplıcası ve Kozaklı Gündem Gazetesi işletmeciliğini yürütmekteyim. Anadolu Ajansı Kozaklı Haber Muhabirliği ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Üyesiyim.

Siyasi hayatıma 2003 yılında Gülşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunarak başlamış, 2005 yılında Gülşehir AK Parti İlçe Teşkilatı Genel Sekreterliği görevlerini yürütmüş ve akabinde 2009 Yılında Gülşehir AK Parti İlçe Teşkilatı Seçim İşleri Başkanlığı birimini yürütmüş ve Üstün başarı göstererek, Gülşehir Belediye Başkanlığını AK Parti yönetimine teşkilatımız olarak kazandırmış bulunmaktayız. Kozaklı ilçesinde işyerlerimin olması, aynı zamanda Kozaklılı olmam nedeniyle, 2014 Yılında yapılan yerel seçimlerde Kozaklı AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı oldum. Bu süre içerisinde her zaman partimin ilçe başkanlarımın Gençlik Kolları, Kadın Kolları Teşkilatımın yanında oldum. İlçemizde ilçe başkanlığı değişime gittiğinden dolayı 2017 Kasım ayında Kozaklı AK Parti İlçe Başkanı Adayı Oldum.

Genel Merkez tarafından Genel Merkez Teşkilat Başkanlığına çağrıldım İlçe Başkanlığı Sayın Akif Kabukçuoğlu'na tevdi edildi. Hiç bir rahatsızlık duymadım yönetimde çalışmaktan onur, gurur ve şeref duydum. Yaşamım boyunca birçok Sivil Toplum örgütlerinde aktif görev yapmış, Gülşehir Esnaf Sanatkarlar Sanayici İş Adamları Derneği Kurucu Üyeliği ve bir dönem Dernek Başkanlığı görevini yürüttüm. 2009 Yılında Gülşehir Belediye Başkanlığı, Gülşehir Belediye Spor Kulubü Kurucu Üyesi ve 2013 yılına kadar Kulüp Başkanlığı görevini yürütmüş bulunmaktayım.

Devletimize, Milletimize hizmet yolunda durmadan çalışmaya devam eden Partim olan AK Parti’nin bir ferdi olarak, durmadan çalışmaya devam edeceğim.