Yazıcı, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesini ziyaret ederek okulda incelemelerde bulundu. İl Müdürü, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Müdür Yazıcı, “Sizler, ülkemizin yarınları, bizim geleceğimizsiniz ve almış olduğunuz eğitim-öğretimle, hem kendinize hem de insanlığa faydalı birer birey olacaksınız. Her konuda donanımlı olmalı ve kendinizi geliştirmelisiniz. Güzel sanatlarla, sporla, kültürel faaliyetlerle meşgul olmalı, boş zamanlarınızı iyi değerlendirmeli ve ilgileriniz doğrultusunda hobi edinmelisiniz." diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

MYO öğrencileri Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü’nde eğitime katıldı MYO öğrencileri Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü’nde eğitime katıldı

Ayrıca Yazıcı, son sınıf öğrencilerine sınav stratejileri, stres ve zaman yönetimi, sınav kaygısı ile başa çıkma yöntemleri hakkında bilgi verdi.

Daha sonra öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek istişarelerde bulunan Yazıcı, okulun fiziki yapısı, ihtiyaçları ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

04154502 Mg 8936

Kaynak: HABER MERKEZİ