Kapadokya Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulunca yapılan açıklamada ?Siyah-beyaz renklerimize aşkla bağlılığı, sportmen kimliği ve saygınlığı ile ülkemizin yetiştirdiği ender değerlerden birisi olan Süleyman Seba`nın aramızdan ayrılması, bizlere tarifi mümkün olmayan bir acı vermiştir.

Dürüstlüğü ve dimdik duruşuyla her zaman bizlere örnek olan Süleyman Seba, onurlu kişiliği ve mütevazılığıyla da Beşiktaşlı olsun, olmasın tüm sporseverlerin kalbinde yaşayan bir efsanedir.

Beşiktaş`a sevgiyle, aşkla bağlı büyük insan artık aramızda değil. Ancak onun bizlere aşıladığı üstün değerler ve yaptığı büyük hizmetler asla akıllarımızdan çıkmayacaktır.

Süleyman Seba, sadece Beşiktaşımız`ın değil, Türkiye`nin büyük bir değeridir ve Beşiktaşlılık Duruşunun da en güçlü temsilcisi olarak daima hatırlanacaktır.

Beşiktaşımız`a tarif edilemez büyük hizmetlerde bulunan, bıraktığı miras nesiller boyu bizlere ışık tutacak olan, tüm Beşiktaşlılar`ın gurur duyduğu, ismini gönlüne yazdığı Süleyman Seba`nın ruhu şad olsun, tüm hakkımız kendisine helal olsun.

Onursal Başkanımız, Büyük İnsan Süleyman Seba`ya Allah`tan rahmet, Camiamıza, ülkemize, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.