Genel kurula TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcıları Fatih Doğan ve Nail Süngü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Memur-Sen Nevşehir İl Başkanı Mustafa Özdemir,

Sağlık-Sen Nevşehir İl Başkanı Hakan Gündüzpolat, TOÇ BİR-SEN Nevşehir 39. Şube Başkanı Yavuz Arslan, TOÇ BİR-SEN Niğde İl Başkanı Saadettin Yılmaz, TOÇ BİR-SEN Aksaray İl başkanı Mustafa Başer, sendikaya bağlı işyeri temsilcileri ve üyeler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan oluşturularak gündem okundu.

Genel kuruluda açılış konuşması yapan Şube Başkanı Yavuz Arslan sendikanın kuruluşundan itibaren görev aldıklarını belirterek bayrağı arkadan gelenlere vermek istediklerini bildirdi.

Ardından Memur-Sen İl Başkanı İl Başkanı Mustafa Özdemir, Aksaray İl başkanı Mustafa Başer, Niğde İl Başkanı Saadettin Yılmaz konuşmalarını yaparak genel kurulun ve seçimin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz ise yaptığı konuşmasında sendikal faaliyetlerin önemine vurgu yaparak bu nöbet değişiminin hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Ardından yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetleme kurulu faaliyet raporu okunarak raporların ibrası gerçekleştirildi ve zorunlu organların seçimi tamamlandı.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Toç-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Fatih Doğan geçmişte yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek yapılacak çalışmalar ve gündemdeki konularla ilgili bilgiler verdi.

Yapılan seçim sonucu 39. Şube Başkanlığına seçilen Recep Eroğlu yapmış olduğu konuşmasında bunun bir hak arama mücadelesi olduğunu belirterek eski yönetimin yapmış olduğu çalışmaların takdirle karşılandığını ve yapılan bu çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ettiklerini bildirdi.

Öncelikli konularının olduğunu söyleyen Eroğlu ?Ortak değerlerimizden ilham alarak üyelerimizin,  insanımızın, milletimizin hak ve hukukunu talep ve beklentilerini karşılamak için elbirliğiyle çalışacağız? dedi.  Haber: Ali Çamur