Genç Memur-Sen Nevşehir İl Başkanı Mustafa Hüseyin Keser ve Başkan Yardımcısı İsrafil Baran, Dünya Meteoroloji Günü nedeniyle Nevşehir Meteoroloji Müdürlüğü`nü ziyaret ettiler.

Genç Memur-Sen Nevşehir İl Başkanı Mustafa Hüseyin Keser ve Başkan Yardımcısı İsrafil Baran, Nevşehir Meteoroloji Müdürü Âdem Yalçın`ı makamında ziyaret ederek, meteoroloji çalışanlarının gününü kutladı. Genç Memur-Sen Nevşehir İl Başkanı Mustafa Hüseyin Keser, meteorolojinin hava tahminlerini yakından takip ettiğini belirterek, tahminlerin tutarlılık oranlarının yükselmesiyle birlikte kuruma olan güveninde arttığını söyledi.

Nevşehir Meteoroloji Müdürü Âdem Yalçın, Genç Memur-Sen yöneticilerine, anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek meteoroloji ve çalışma alanları hakkında bilgiler verdi.

Yalçın, meteorolojinin, günümüzde birçok sektöre verdiği destekle artık her kesimden insanımızın vazgeçilmez bir başvuru mercii olduğunu belirterek "Adalet, arkeoloji, çevre, enerji, sağlık, sanat, savunma, spor, tarım, turizm ve ulaştırma sektörlerinde meteorolojik veriler ve tahminler oldukça yaygın şekilde kullanılmakta ve memnuniyetle geri dönüşleri alınmaktadır.

Bu durum, meteoroloji çalışanlarının şevklerini artırmakta ve daha iyi hizmet vermenin imkânlarını araştırmaya sevk etmektedir? dedi. Ziyaret sonunda Genç Memur-Sen yöneticileriyle Nevşehir Meteoroloji Müdürü Âdem Yalçın fotoğraf çektirdi. Haber: Esma ÖNCÜL