Ulaşımdan dönüşüme, turizmden sosyal ve gönül belediyeciliğine kadar 7’den 77’ye tüm kesim için yaptıkları hizmetleri ve yapacakları birbirinden özel projelerini açıklayan Başkan adayı Özçelik, “İnsan odaklı, hizmet ve eser siyasetini önemseyen, yerel kalkınmayı asla göz ardı etmeyen, verdiği sözü yerine getiren, katılımcı, kapsayıcı, hesap verebilir anlayış ile hizmet ediyoruz.” dedi.

200 YILLIK TARİHİ BEZİRHANE TURİZME KAZANDIRILDI

Tabipler Odası başkanı belli oldu Tabipler Odası başkanı belli oldu

Belediye başkanlığı görevi süresince Nar halkının hayatına dokunan hizmetleriyle "Gerçek Belediyeciliğin" en güzel örneklerini sergileyen AK Parti Nar Belediye Başkanı ve Başkan adayı Süleyman Özçelik, yaptığı açıklamasında, "Yöresel ürünlerle turizm çeşitliliğinin ve gelirinin arttırılması adına uzun yıllardır kendi haline terk edilen tarihi bezirhanemiz turizme kazandırılmıştır." diye konuştu.

“NAR KASABAMIZA 2.5 MİLYONLUK DEV BİR YATIRIM DAHA”

Başkan adayı Özçelik konuşmasında,  "200 yıllık tarihi Bezirhanemiz hazırladığımız proje kapsamında, turizm değerlerinin etkin bir şekilde tanıtılması ve Turizm sektöründeki insan kaynağının geliştirilmesi, sektörlerinde rekabet edebilirliğin geliştirilmesi maliyetlerinin azaltılması, ürün kalitesinin ve çeşitliliğin arttırılması sektör verimliliğinin yükseltilmesi tabi kaynakların ekonomiye kazandırılması üretim kapasitelerinin arttırılması, yenilikçi yöntemler ile işlenmesi ve insan kaynağının geliştirilmesi amacıyla gerekli altyapının oluşturulması, ayrıca bölgede kadınlara yönelik istihdam sağlanması ile birlikte "Hasbihal" adıyla halkımızın hizmetine açılmıştır. 9 bayana istihdam sağlanarak yöresel lezzetlerin tek adresi Hasbihal kafe olarak halka açılmıştır. Biz yaptık yine biz yapacağız. Kasabamız ve hemşehrilerim her şeyin en güzeline layık. Nar'ımıza hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

Whatsapp Image 2024 02 26 At 15.02.30Whatsapp Image 2024 02 26 At 15.02.31

Kaynak: HABER MERKEZİ