SGK Müdürü Mehmet Baltacı ve İŞKUR Müdürü Şinasi İnanıcı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaretlerde, NESİAD temsilcileri, kurumların işleyişi, iş dünyasına sunduğu destek ve hizmetler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

60 saniyede Nevşehir gündemi (26 Nisan 2024) 60 saniyede Nevşehir gündemi (26 Nisan 2024)

İki kurumun yöneticileri, iş dünyası ile daha etkin işbirlikleri kurma konusundaki potansiyeli değerlendirmek adına olumlu bir diyaloğa imza attı.

Mustafa Ertaş, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, "NESİAD olarak iş dünyasının ihtiyaçlarına daha etkin çözümler bulabilmek ve iş dünyası ile kamusal kurumlar arasında daha güçlü bir iletişim kurmak amacıyla bu tür ziyaretleri önemsiyoruz. SGK ve İŞKUR'un sunduğu hizmetlerin, iş dünyasının gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu ziyaretler, karşılıklı anlayışı artırmak ve işbirliği olanaklarını değerlendirmek adına önemli bir adım olmuştur" dedi.

NESİAD’ın, iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik çözümler bulmak, sektörel gelişimlere katkıda bulunmak ve iş dünyası ile kamusal kurumlar arasında köprü oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine devam edeceğini belirtildi.

Editör: İsmail Irmak