As Başkanı Demir sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak duyuruda bulundu.

Nevşehir Belediyespor yarın Sebat Gençlikspor ile karşılaşacak Nevşehir Belediyespor yarın Sebat Gençlikspor ile karşılaşacak

Yapılan duyuruda, “Ligimizde her daim hakem hataları olmuştur ve olacaktır. Çünkü insanın var olduğu her yerde hata da işin bir parçasıdır. Ancak özellikle Nevşehir Belediyespor kulübüne karşı yapılan çok daha fahiş hakem hatalarını şaşkınlıkla ve hayal kırıklığıyla karşılamaktayız. Hakemlerin saha içerisindeki kararlarının masum bir karar olduğuna inanmak ve bunu savunmak, bu şartlarda mümkün değildir.

25 maçı geride bırakırken bu müsabakalarda hakemlerin lehimize hiç penaltı vermemesi ile birlikte aleyhimize verilen kararlar doğrultusunda takımımızın emekleri ve çabaları boşa çıkartılmıştır. 3. Lige hakem atamalarını bölgelere göre mi yoksa takım isimlerine göre mi atıyorlar gerçekten bilmek isteriz. TFF'nin hakem atamalarına adaleti ve şeffaflığı savunduğuna inanmak istiyoruz. Bu yüzden ileride oynayacağımız maçlar ligimiz ve diğer kulüpler için de çok büyük anlam ifade ettiğinden dolayı hakem hatalarının sıfıra yakın olması için elinizden geleni yapıp iyi niyetinizi tüm Nevşehir halkına ve tüm kulüplere göstermenizi bekliyoruz.

Ayrıca; Siirt İl Özel İdaresi (aleyhimize kararlar), Tokat Belediye Plevnespor (aleyhimize kararlar), Bursa Yıldırdımspor (verilmeyen penaltı), Çatalcaspor (yanlış kararlar) ve son olarak Sultanbeyli Belediyespor (verilmeyen penaltı) müsabakalarının kayıtları yeniden incelenmesi ve adaletli şekilde yeniden oynanmasını istiyoruz. Bu maçlar sonrası hakemler hakkında verilen ve maçlar için alınacak son kararları hukuki yollar ile takip edeceğiz.” İfadelerine yer verildi.

1111-5

Muhabir: MEHMET GÜNAY