Gülşehir Kaymakamı Ahmet Kavanoz'u makamında ziyaret eden Basın İlan Kurumu Kayseri Şube Müdürü Emrullah Kaya ve beraberindeki Nevşehir heyeti, Kaymakam Ahmet Kavanoz ile bir süre görüştü. 1 Ağustos 2020 tarihinde faaliyete geçen BİK Kayseri Bölge Müdürlüğü ve Nevşehir şubesinin işleyişi hakkında Kaymakam Kavanoz'a bilgi aktaran BİK Kayseri Bölge Müdürü Kaya ve beraberindeki heyet, daha sonra Gülşehir Belediyesini ziyaret etti.

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci'yi makamında ziyaret eden Emrullah Kaya, Sayit Aykul, Bayram Ekici ve Osman Koca, yerel basında yaşanan sıkıntılar ve çözüm yolları hakkında Başkan Çiftci'yi bilgilendirdi. Devlet İhale Kanunu, ilan paylaşım sisteminin 1 Ağustos 2020 tarihi itibari ile değiştiğini belirten BİK Bölge Müdürü Emrullah Kaya, bu tarih itibari ile resmi ilan ve reklamların BİK kanalı ile yerel gazetelerde yayımlama dönemine geçildiğini anlattı.

Gülşehir Belediyesinin çalışmalarını yerel basın yolu ile bizzat takip ettiklerini dile getiren Kaya, Gülşehir gibi güzide bir yerleşim yerinde belediye tarafından yürütülen çalışmalardan dolayı Başkan Çiftci'ye teşekkür etti.

Daha sonra Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçen Emrullah Kaya ve beraberindeki gazeteciler cemiyeti başkanları, yeni göreve başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çiftçi'ye görevinde başarılar diledi. Son olarak Gülşehir İcra Müdürlüğüne geçen heyet, Gülşehir İcra Müdür Vekili Fatih Varol'u ziyaret etti. Her iki kurumda da 1 Ağustos 2020 tarihinde Nevşehir'de faaliyete geçen BİK Basın İlan Kurumu'nun işleyişi  hakkında bilgi aktardı.

Ziyaretlere gazeteci Dilaver Can'da eşlik etti.