İl Özel İdaresi ekipleri, yol yapım çalışmaları başta olmak üzere köylerde meydana gelen su ve elektrik arızalarını gidererek vatandaşların daha güvenli hizmet alması için çalışıyor.

Bu kapsamda, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, ilk olarak Kozaklı ilçesine bağlı Kanlıca ve Avanos ilçesine bağlı Sarılar köyünün içme suyu arızasını giderilerek köye yeniden su hizmeti verildi.

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ise Kozaklı ilçesi sanayi bölgesi, Avanos ilçesine bağlı Akarca ve Karacauşağı köylerinde yol kumlama çalışmalarına devam ediyor. Ürgüp İlçesine bağlı Sarıhıdır köyünde ise yol kumlama çalışmaları devam ederken ekiplerce Mazı köyünde kasis çalışması ve Hacıbektaş ilçesi Hasanlar köyünde kanalizasyon hattında meydana gelen arıza giderildi.

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Hacıbektaş ilçesine bağlı Killik, Aşağıbarak ve Belbarak köylerinin levha çalışmalarını tamamladı.

Nevşehir merkez başta olmak üzere ilçelere bağlı köylerde İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmalarına aralıksız devam edeceği bildirildi.