Kurulduğu 28 Mayıs 2010 yılından beri her sayısıyla okuyucudan takdir toplayan Muşkara Gazetesi, 2016 yılının son günlerinde 2016´ncı sayısını çıkarmanın haklı gururunu yaşıyor.

Doğru, dürüst, ilkeli ve güncel yayın anlayışı ile en çok takip edilen gazete olan Muşkara Gazetesi, yayın politikasından ödün vermeden okuyucularıyla  buluşmaya devam ediyor.

Deneyimli kadrosuyla daima ilklere imza atan, yaptığı özel haberlerle gündem oluşturan Muşkara Gazetesi, kamuoyunu yakından ilgilendiren haberlerle de okuyucularından takdir topluyor.

Muşkara Gazetesi, daima güncel olan www.muskarahaber.com adresinden de okuyucularına anbean haberler sunuyor. Nevşehir´in nabzını tutan Muşkara Gazetesi, şehrin eksikliklerini ve başarılarını 7 yıldır sayfasına taşıyarak şehrin gelişmesine de katkıda bulunuyor.

Haftada bir kez renkli olarak çıkmaya başlayan Muşkara Gazetesi, yenilikleriyle de okuyucularının beğenisini topluyor.

Muşkara Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bayram Ekici, Nevşehir halkının gazetesi olmayı başaran Muşkara Gazetesi´nin yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana doğru, dürüst, ilkeli ve objektif tavrından ödün vermeden yoluna devam ettiğini söyledi.

Muşkara Gazetesi´nin Nevşehir halkının yakından takip ettiği bir gazete olduğunu vurgulayan Ekici, “Amacımız Nevşehir´in sesini herkese duyurmak. Yayın ilkemizden taviz vermeden yayın hayatımızı 7 yıldır sürdürüyoruz. Nevşehirlilerin sesi ve kulağı olduk. Vatandaşlarımızın sorunlarını yetkililere yansıttık. Ekibimizle birlikte haberlerimizde daima doğru ve objektif olmak için yoğun çaba gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz.” dedi.

Simtel Ofset Matbaacılık Basın Yayın Ltd. Şti. sahibi Tevfik Ekici de Nevşehir halkının doğru ve ilkeli haber ihtiyacını gidermek için Muşkara Gazetesi´ni çıkarmaya karar verdiklerini belirterek, Muşkara Gazetesi´nin 2016´ncı sayısını çıkarmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Her konuda Nevşehir´in nabzını tuttuklarının altını çizen Ekici, “Yayın anlayışımızla tüm Nevşehirlilerin takdirini toplamayı başardık. Bundan sonra da yayın anlayışımızdan taviz vermeden gazetemizi çıkarmaya devam edeceğiz. Nevşehir´i geleceğe taşımak için tüm paydaşlarla birlikte biz de elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.Simtel Ofset Matbaacılık bünyesinde bulunan Kapadokya Gazetesi de haftalık olarak okuyucularının karşısına çıkıyor. Haber: Alpaslan Körükcü

 

 

/images/haberler/resimler/2016-12/23/1025136671613.jpg