Safa vakfı tarafından Güzelyurt Mahallesi 80. Yıl bulvarı üzerinde açılan Özel Safa Kelebek Anaokuluna, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa  Açıkgöz,Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediyesi Başkan yardımcıları Atilla Seçen, Oktay Şımarmaz, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcısı Nazım Haksever, İl Milli eğitim şube müdürü Mustafa Ece, Eğitim Uzmanı Fazıl Parlak, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, okul müdürleri, öğretmenler,Safa  Vakfı Manevi Lideri Ali Ramazan Dinç, STK ‘lar ve öğrenci velileri katıldı.

İstiklal Marşının okunması ve Sanayi Camii imam hatibi Abdullah Yapıcı tarafından okunan  Kur´an-ı kerim tilavetinin ardından Okul Müdürü Mustafa Gençtürk açılış konuşmasını yaparak okulun açılmasına katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

Daha sonra kürsüye çıkan Ak Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider, burada yaptığı konuşmasında Anaokulunun açılmasına vesile olan Nevşehirli hayırseverlerin ve Nevşehir Belediyesinin büyük katkı sağladığını söyleyerek teşekkürlerini sundu. 

Gizligider  konuşmasına şöyle devam etti. “ Bu kurum bizim, hepimizin 4+4+4 eğitim sistemine geçmek amacıyla çekilen sıkıntıların meyvelerini vermeye başladığını görmek bizleri mutlu ediyor. Bu tarz kurumların artarak devam etmesini  istiyoruz.  Burada eğitim görecek olan yavrularımızın ülkemizin geleceği için tüm toplumun amel defterlerin açık kalmasını cenabı Allahtan niyaz ederim”

Daha sonra Safa Vakfı Manevi Lideri Ali Ramazan Dinç, tarafından yapılan duanın ardından kurdele kesimiyle okulun açılışı gerçekleştirildi. Haber: Selma İVEN

/images/haberler/resimler/2015-11/12/1744294840159.jpg

 

 

 

/images/haberler/resimler/2015-11/12/1745453279153.jpg