Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, koronavirüs salgını sebebiyle geçici olarak kapatılan Ürgüp Spor Salonu, Çim Saha, Ürgüp Gençlik Merkezi ve Ürgüp KYK Kız Yurdunda yapılan temizlik, bakım ve dezenfekte işlemlerini yerinde inceleyerek, İlçe Müdürü Oktay Güner ve Ürgüp KYK Kız Yurdu Müdürü Gülçin Gültekin’den bilgiler aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, yaptığı açıklamada, yeni normalleşme sürecinde halkın kullanımına açılacak olan tesislerin gerekli bakım ve onarımının yapıldığını, sporculara ve halka en iyi şekilde hizmet verebilmek adına il müdürlüğü olarak sürekli çalışıldığını belirtti.

Özdemir’den Kaymakam Maraşlı’ya ziyaret

Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i makamında kabul etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek Özdemir’e görevinde başarılar diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ise kendilerini kabullerinden dolayı Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı'ya teşekkürlerini iletti.

Özdemir’den Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk’e ziyaret

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i makamında kabul etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek Özdemir’e görevinde başarılar diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ise kendilerini kabullerinden dolayı Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'e teşekkürlerini iletti.