TES Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç’in konuya ilişkin açıklaması şu şekilde: Yükseköğretim öğrenci misafirhanemiz yaz ayında da hizmet vermeye devam ediyor.

Türk Eğitim Sen’in Ankara Kazım Karabekir caddesinde bulunan 264 kız, 264 erkek öğrenci kapasiteli yükseköğretim öğrenci yurdu, Ankara’da yükseköğretimde okuyan üyelerimizin çocuklarına hizmet vermeye devam ediyor.

2017 yılında hizmete açılan misafirhanemize yaz aylarında da yüksek lisans, staj, yaz okulu, kurs için misafirhanelerimizde kalmak için kayıt yaptırabilirler. Ayrıca Üniversite sınav (YKS) sonuçları açıklandıktan sonra misafirhanemizde kalmak isten Türkiye Kamu Sen konfederasyonuna bağlı sendikalarımızın üyelerinin çocukları sendika aracılığıyla kayıt yaptırabilirler.

2017 yılında hizmete açılan misafirhanemizde;

1) Temmuz, Ağustos ayları yaz döneminde yüksek lisans, staj, yaz okulu, kurs için misafirhanede kalacakların kayıtları devam etmektedir.

2) Ayrıca (YKS) üniversite sınav sonuçları açıklandıktan sonra misafirhanede kalmak isteyenlerin kayıtları yapılacaktır.

Yeni dönemde misafirhanemizde;

-Spor salonu,

-Çamaşırhane,

-Kantin,

-Etüt salonu olacaktır.

Misafirhanede kalacak öğrencilerimize sabah kahvaltısı ve akşam yemeği verilmektedir.

Öncelikli olarak misafirhanemizden yükseköğretimde okuyan üye çocukları yararlanacaktır. Yer kalması halinde üye yakınları da kalabilecektir.

Yeni dönemde misafirhanemizde kalacak üye çocukları öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.