Türk Eğitim Sen Nevşehir Yönetim Kurulu Başkanı Tayfur Urgenç, Başkan Yardımcıları Bülent Yalçın, Önder Doğan, Seyit Gemici, Hasan Hüseyin İyilikli, Sefa Atar, Merkez İlçe Temsilcisi Gökhan Özer, Acıgöl İlçe Temsilcisi Yasin Dirikoç, Serdar Armağan, Nöfer Ekici, Avanos İlçe Temsilcisi Taner Durukan, Yasin Turacık, Derinkuyu İlçe Temsilcisi Ali Ekici, Gülşehir İlçe Temsilcisi Ümit Kılıç, Mithat Özkan, Ürgüp İlçe Temsilcisi Hasan Fındıklı ve Kadın Komisyon Başkanı Ayşegül Baki'nin katılımı ile genişletilmiş yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda yeni dönem yapılacak çalışmaların planını yapılarak yol haritası belirlendi. Eğitim çalışanlarının mutluluğunu esas alarak çalışanların mali ve sosyal haklarının genişletilmesi için yılgınlığa inat mücadeleye devam kararı alındı.

Başkan Urgenç yaptığı konuşmada; "Sendikacılık oynayanların oyunlarını bozarak yetkili sendika olarak çalışanların sesi olacağız. Bugün çalışanlar yüksek enflasyon karşısında ezilmektedirler. Çalışanlara verilen zam kamu çalışanları ve sendikamız tarafından kabul edilmemiştir. Memura refah payı, seyyanen zam verilmeli vergi düzenlemesi yapılmalıdır.  Bunun için kamu çalışanlarını topyekûn mücadeleye davet ediyoruz. Bir sendika düşünün kamu çalışanlarının sesi olacağına işverenin saha sorumluluğunu yerine getirmekte hezimetle sonuçlanan toplu sözleşmeyi tarihi zam diyerek kamuoyuna lanse ederek üyelerinin ve kamu çalışanlarının aklı ile alay etmektedir. Sendikacılık oynayarak çalışanları masada unutanlara gerekli dersi verip yetkiyi emin ellere alarak çalışanların gür sesi olacağız.” dedi.