Kapadokya Üniversitesi Uçhisar yerleşkesi ziyaretine; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,  Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Genel Koordinatör Halil İbrahim Ünser ve Mütevelli Heyet Koordinatörü Funda Aktan katıldı.

 Vali Aktaş, Uçhisar yerleşkesinde bulunan, 25 yıllığına Kapadokya Üniversitesi’ne tahsis edilen bina inşaatında incelemelerde bulunarak, Kapadokya Üniversitesi’nin Uçhisar’a, sadece bir turizm potansiyeli olarak değil, sosyal, kültürel, eğitim potansiyelinin de gelişmesine katkı sağlayacağını ifade ederek, Kapadokya Üniversitesi’nin turizm bölgelerinde yerleşke sayılarını artırılmasının üniversiteyi daha güçlü kılacağını dile getiren Vali Aktaş, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vali Aktaş, Uçhisar yerleşkesi ziyaretinin ardından Kapadokya Üniversitesi Ürgüp yerleşkesini de ziyaret etti.

Ziyarete; Vali Aktaş ile Eşi Songül Aktaş, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ile Eşi Arzu Güleryüz Maraşlı katıldı.

Vali Aktaş, Üniversite öğrencilerinin 2018-2019 Akademik yılını kutlayarak, yeni akademik yılın hayırlı olması temennisinde bulundu ve Rektör Karasar’a ve akademik personele çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Kapadokya Üniversitesi Ürgüp yerleşkesini gezen Vali Aktaş, bir takım incelemelerde bulundu ve Üniversiteli öğrencilerle bir süre sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.

Rektör Karasar ise ziyaretlerinden dolayı Vali Aktaş ve Eşi Songül Aktaş ile tüm katılımcılara teşekkür etti.