KOZAKLI BELEDİYE BAŞKANI KABUKÇUOĞLU’NDAN VALİ SEZER BECEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

    Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu’nu makamında kabul etti.

    Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu, kendilerini kabullerinden dolayı Vali İnci Sezer Becel’e teşekkürlerini ileterek, bir süre sohbet etti ve yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali İnci Sezer Becel ise, Belediye Başkanı Kabukçuoğlu’na teşekkür etti.

KAYSERİ 7. BÖLGE METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜ VE HEYETİNDEN VALİLİK ZİYARETİ

    Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kayseri 7. Bölge Meteoroloji Bölge Müdürü ve heyetini, makamında kabul etti. 

    Kayseri 7. Bölge Meteoroloji Bölge Müdürü Fatih Dağlı ve beraberinde Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Tekin Ateş ile Nevşehir Meteoroloji Müdürü Adem Yalçın ve Kapadokya Havalimanı Meteoroloji Müdürü Murat Dilli, Vali Sezer Becel’e,  yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. 

     Vali Sezer Becel ise, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.

ÜRGÜP TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI AYDIN’DAN VALİLİK ZİYARETİ

    Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın ve Meclis Başkanı Kemal Öğütlü’yü, makamında kabul etti. 

    Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın ve Meclis Başkanı Kemal Öğütlü Vali Sezer Becel’e,  yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, kendilerini kabullerinden dolayı da teşekkür ettiler.

     Vali Sezer Becel ise, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.

NEVŞEHİR SANAYİCİLER VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİNDEN VALİLİK ZİYARETİ

    Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Başkanı Mustafa Ertaş’ı ve yönetimini makamında kabul etti.

    Nevşehir Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (NESİAD) Başkanı Mustafa Ertaş ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali İnci Sezer Becel’e kendilerini kabullerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. 

    Vali İnci Sezer Becel ise, NESİAD Başkanı Ertaş ve yönetiminin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade ederek, teşekkür etti.