Şehit Toktaş son yolculuğuna uğurlandı Şehit Toktaş son yolculuğuna uğurlandı

NTB Başkanı Salaş, Meclis Başkanı Havalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Erdoğan ve Genel Sekreter Uslu Tombalak, Gülşehir, Hacıbektaş, Acıgöl, Kozaklı, Kalaba, Avanos, Ortahisar ve Ürgüp bölgesinde bulunan üyelerine ziyarette bulundu.

Başkan Salaş ve heyeti, 2024 yılı ziyaret programı kapsamında gerçekleştirilen üye ziyaretlerinde Borsa çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgi aktarımında bulunarak üyelerinin sorun, istek ve çözüm önerilerini aldı.

Salaş ayrıca, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve diğer resmi makamlar aracılığı ile sorunlarına çözümler üretmeye ve taleplerini iletmeye devam edeceklerini iletti.

2023 yılının değerlendirildiği ve istişarelerde bulunulduğu ziyaretin sonunda 2024 yılı için Borsa üyelerine sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı bir yıl olması temennisinde bulunuldu.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Ticaret Borsası üyelerini iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Salaş, üyelerin görüş ve önerilerini alarak hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Yeni yıl dolayısıyla, üyeleri ziyaret ettiklerini belirten Salaş, çalışmalarda özellikle önemli konulara ağırlık vererek çalışmalarının üyeler tarafından olumlu bulunmasının kendilerini memnun ettiğini söyleyerek, “Gülşehir, Hacıbektaş, Acıgöl, Kozaklı, Kalaba, Avanos, Ortahisar ve Ürgüp bölgesindeki Ticaret Borsası’na üye esnafları ziyaret ederek borsamızın faaliyetleri hakkında bilgiler verip, onlarla fikir alışverişinde bulunduk. Tüm üyelerimize hayırlı bol kazançlar diliyorum.” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren üyeler ise NTB yönetimine başarılar diledi. 

YÜCEL ERDOĞANHALİL ARI 2_1

Kaynak: HABER MERKEZİ