Rektör Aktekin’den Yasin Yılmaz için taziye mesajı Rektör Aktekin’den Yasin Yılmaz için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısında, Nevşehir Belediye başkan adayının mevcut Belediye Başkanı Mehmet Savran olduğunu duyurmuştu.

Erdoğan’ın, Savran’ı açıklanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden birçok kişi tebrik ve destek mesajları paylaştı.

SAVRAN’A TEBRİK VE DESTEK MESAJLARI;

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider; “Nevşehir belediye seçimleri tarihinin rekor oyuyla seçilmesi için canla başla hep beraber çalışacak, durmadan yola devam edeceğiz. Tebrikler Mehmet Savran, hayırlı olsun Nevşehir.”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle yeniden Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Belediye Başkanımız Mehmet Savran’ı tebrik ediyorum. Nevşehir`imize hayırlı olsun. Hep birlikte Nevşehir için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan; “Nevşehir yola Mehmet Savran ile devam edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Savran’ı tebrik ediyor, Rabbim’den muvaffakiyetler diliyorum. Nevşehir’imizi Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı yapmak için hazırız, kararlıyız!”

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; “Nevşehir Belediye Başkanımız Mehmet Saavran başta olmak üzere açıklanan belediye başkanı adaylarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, rabbimden muvaffakiyetler temenni ediyorum.”

Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç; “Hazırız Kararlıyız. Güzel insan çalışkan Mehmet Savran Başkanımız’la yola devam. Başkanımıza ve İlimize hayırlı olsun.”

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; “Nevşehir yola Mehmet Savran ile devam edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Savran’ı tebrik ediyor, Rabbim’den muvaffakiyetler diliyorum.”  

Kaynak: MEHMET GÜNAY