NTB Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Erdoğan ve Genel Sekreter Uslu Tombalak HSK tarafından 2023 yılı Yaz Kararnamesi ile Nevşehir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına atanan Ali İhsan Tabak'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AB otomobil üreticileri daha fazla şarj istasyonu kurulmasını istiyor AB otomobil üreticileri daha fazla şarj istasyonu kurulmasını istiyor

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Salaş, Tabak'a yeni görevinde başarılar temenni ederken, hayırlı olması dileğinde de bulundu.

Ziyaretinde Borsa olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Salaş, “NTB olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, yöneticilerimizle iyi bir uyum içindeyiz. Yürüttüğümüz tüm çalışmalar ve çabamız kentimizin daha iyi noktalara gelmesi için. Bu konuda her kesimle el birliği ile gönül birliği ile çalışmaya ayrı bir özen gösteriyoruz.” dedi.

Nevşehir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak ise Nevşehir'de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Salaş ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Sohbet şeklinde gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesi ardından son buldu.

22 Aralık 2023  (1)22 Aralık 2023  (1)

Kaynak: HABER MERKEZİ