Kaliteli eğitim anlayışı ile her geçen yıl çıtasını yükselterek faaliyetlerini devam ettiren İl Spor Merkezleri eğitim gören öğrencilerin spor altyapısına kazandırılması adına tüm yıl çalışmalarına devam ediyor.

Tüm dallarda ücretsiz eğitim verilecek olan GSB Spor Okullarının kayıtları Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi’nde yapılacak.

Futsalda Altınyıldız başarısı Futsalda Altınyıldız başarısı

“YETENEKLERİNİ ÖN PLANA ÇIKARMALARINA YARDIMCI OLUYORUZ”

GSB Spor Okulları ile Nevşehir’de daha fazla öğrenciye hitap edebileceklerini ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, “Nevşehir’de okullara verilen 15 günlük arayı öğrencilerimizin spor yaparak değerlendirmeleri adına kurslara katılmalarını bekliyoruz. İl müdürlüğü olarak amacımız, iyi bireyler, topluma yararlı kendisine öz güven sağlamış gençler yetiştirmek, sportif amaç olarak da ilimizde bulunan öğrencilerimizin yeteneklerini ön plana çıkarmalarına yardımcı olmaktır. Çünkü onlar bizlerin gelecekteki teminatıdır.” diye konuştu.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Eğitim ve öğretim dönemi süresince devam edecek olan GSB Spor Okullarında yaz döneminde olduğu gibi öğrencilerin geleceği için gayret gösterileceğini belirten İl Müdürü Özdemir, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz adına tüm yavrularımızı GSB Spor Okullarımıza kayıt yaptırmaya davet ediyor, ayrıca gençlik merkezlerimize gelerek sosyal, kültürel, sanatsal faaliyetler ile atölye ve kulüp çalışmaları ile serbest zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Bu vesileyle yarıyıl tatiline giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi. 

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR