NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Nevşehir merkezde bulunan 19 Mayıs İlkokulu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu ve MBA Modern Bilimler Akademisi (MBA) Okulları’nda eğitim-öğretim gören öğrencileri, kendilerine rehberlik eden okul müdürleri ve öğretmenleri makamında ağırlayarak kendileriyle bir süre sohbet etti.

Makamını Temsili Olarak Minik Öğrencilere Bıraktı

NEVÜ Dirikoç Anaokulu Okul Müdürü Mustafa Kemal Metin ve anaokulu öğretmenleri, 19 Mayıs İlkokul Müdürü Ahmet Emre Ergin ve öğretmenleri, MBA Modern Bilimler Akademisi (MBA) Okulları Kampüs müdürü Özge Mollaoğlu, ilkokul müdür ve öğretmenlerinin refakat ve rehberlik ettiği 23 Nisan öğrencileriyle tek tek ilgilenen Rektör Aktekin,  makamını temsili olarak minik öğrencilere bıraktı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek öğrencilere eğitimlerinde başarılar dileyen Rektör Aktekin, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuk bayramı olarak Türk ve dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Çocuklara armağan edilen dünyadaki ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı kutluyorum. Sizler ülkemizin geleceği, yarınlarımızın teminatısınız. Öğretmenlerinizin rehberliğinde eğitim sürecinizi sağlık ve başarıyla tamamlayarak geleceğin başarılı rektörleri, öğretmenleri, bürokratları hatta cumhurbaşkanları olacaksınız.” dedi.

Rektör Aktekin’e üniversite eğitimi ve meslekler hakkında sorular da soran öğrenciler, üniversitenin peri bacalarını andıran mimari yapısını çok beğendiklerini dile getirdiler.

Miletvekili Çalışkan’dan Feralan’a ziyaret Miletvekili Çalışkan’dan Feralan’a ziyaret

4-229

Kaynak: BÜLTEN