Nevşehir Valiliği, Kaymaklı Belediyesi, Genç Suvermezliler Derneği ve Lc waikiki firması işbirliğinde düzenlenen etkinlikte binlerce çocuk bu projeden faydalandı.

Geçtiğimiz yıllarda belirli aralıklarla yapılan bu tarz kıyafet dağıtımı ve ağaç dikimleri gibi etkinliklere imza atan Genç Suvermezliler Derneği sosyal sorumluluk projesi kapsamında değer katmaya devam ediyor.

İçerisinde bir pantolon, 2 kazak, 2 çorap ve bir kalemden oluşan hediye paketleri Nevşehir merkez başta olmak üzere Acıgöl, Gülşehir ve Derinkuyu İlçelerinde okuyan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine düzenlenen törenle dağıtıldı.

?Beş Bin Gülen Yüz? projesi kapsamında Kapadokya Kültür Merkezinde düzenlenen programa Nevşehir Vali Yardımcısı Vural Demirtaş, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy,

Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, bazı daire amirleri, Nevşehir merkez ve merkeze bağlı ilçelerin ilk ve ortaokulların müdür ve müdür yardımcıları ile öğrenciler katıldı.

Genç Suvermezliler Dernek Başkanı Ziya Çiftçibaşı konuya dair yaptığı açıklamada ?Nevşehir merkez ve 3 ilçede toplamda 5000 öğrenciye kıyafet yardımı yapmış bulunuyoruz.

Amacımız sosyal sorumluluğumuzu yerine getirerek paylaşım duygusunu geliştirmek.

Etkinlikte binlerce çocuğumuzun gözünde ki mutluluğu ve ışığı görmek bizim için en büyük mutluluk diyebiliriz. Genç Suvermezliler Derneği olarak durmadan usanmadan yolumuza devam edeceğiz.

Katkılarından ve teşriflerinden dolayı beş bin gülen yüz projemize destek olan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Mutluluklar paylaştıkça daha da güzelleşecektir? diye konuştu.
Haber: Ali Çamur