Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, Son yıllarda nüfusuna oranla kan bağışı toplanan Türkiye?nin önde gelen illeri arasına giren Nevşehir?de bu başarının sürdürülmesi için yoğun bir çaba içerisinde bulunduklarını dile getirdi.

Nevşehir halkının kan bağışı konusunda gösterdikleri yüksek hassasiyetin sürmesi durumunda yıl sonuna kadar kan bağışı kampanyalarının ilimiz genelindeki ilçe ve beldelerde ve çeşitli kamu kurum kuruluşlarında süreceğine değinen Kızılay Şube Başkanı Gülen,

?Nevşehir?imiz kan bağışı konusunda büyük bir hassasiyete sahip. Türk Kızılay?ımızın Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de Kan Merkezimiz aracılığıyla sürdürdüğü kan bağışı kampanyalarımıza önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz.

Kampanyalarımıza ilimizdeki eğitim kurumlarımızın yanında, kamu kurum ve kuruluşlarımızda büyük ölçüde destek olmayı sürdürüyor. Hafta içerisinde Nevşehir Devlet Hastanemizde yapacağımız kan bağışı kampanyamıza katılanlara fidan hediyesinde bulunacağız.

Bir yandan insanımız için hayati önem taşıyan kan bağışlarını toplarken, diğer yandan Vatandaşlarımızın ilimizin ağaçlandırılmasına katkı sağlamaları konusundaki hassasiyete destek olmuş olacağız? diye konuştu.