"Beklentilerinizin İdeal Çözümü’’ olma hedefiyle yola çıkan Simya Koleji, Çocuk Üniversitesinden liseye kadar her kademede gösterdiği başarı ile eğitim sürecine devam ediyor.

Çocuk Üniversitesinde 4-5 ve 5-6 yaş grubu çocuklar için okul öncesi eğitimi verilirken alanında uzman okul öncesi öğretmenleri ile birlikte İngilizce, Fransızca, Ekoloji, oyun ve hareket, ses eğitimi, drama, jimnastik, beden eğitimi, satranç, akıl oyunları, stem ve robotik kodlama, görsel sanatlar, müzik, dans dersleri ile de çocukların gelişimleri destekleniyor.

TÜBİTAK Bölge Finalinde öğrenciler gururlandırmaya devam ediyor TÜBİTAK Bölge Finalinde öğrenciler gururlandırmaya devam ediyor

Nevşehir Simya Koleji Çocuk Üniversitesi, uygulamakta olduğu eğitim programı ile öğrencilerini ilköğretime eksiksiz hazırlarken onların bireysel ilgi ve yeteneklerini de dikkate alarak eğitimini sürdürüyor.

Simya Koleji Çocuk Üniversitesinde ‘‘High Scope’’ eğitim modeline göre yetiştirilen öğrencilere sadece eğitim olarak değil günlük yaşam becerilerini de edinerek eğitimlerini tamamlama olanağı sunuluyor.

Simya Koleji Çocuk Üniversitesi müdürlüğünden yapılan açıklamada, “2024-2025 eğitim öğretim yılında sınırlı kontenjan için erken kayıt avantajından faydalanmak isteyen velilerimizi okula bekliyoruz.” denildi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ