Milli Eğitim Bakanlığının dönem sonu etkinlik planı ve öğretim yılı başında Okul Sosyal Etkinlik Kurulu tarafından planlanan çalışma planına uygun şekilde düzenlenen etkinliklerle eğitim öğretim yılı 1. dönemini tamamladı.

15 Ocak Pazartesi gününden itibaren başlayan dönem sonu etkinlerinde sınıflar arası bilgi yarışması, münazara, şiir dinletisi, resim sergisi, tiyatro gösterisi, öğretmen ve öğrenciler arası spor müsabakaları, okuma saatleri, çılgın şapka etkinliği, origami, komedi saati, oyuncak saati, 100. gün etkinliği, mandala, origami, kayıp eşya bulma, ooblek ve roket yapımı çalışmaları, paylaşım saati gibi etkinlikler yapıldı.

Bugün ise karne töreni ile öğrenci ve öğretmenler yarıyıl tatiline girdi.

Öğrenciler temiz enerji konusunda bilinçleniyor Öğrenciler temiz enerji konusunda bilinçleniyor

İlköğretim Kurum Müdürü Çetin Kurtpınar yaptığı açıklamada, öğretim yılı başından itibaren planlı ve yoğun bir çalışma yürüttüklerini, ücretsiz hafta sonu kursları ile öğrencileri sınavlara hazırladıklarını, satranç, drama, yabancı dil, halk oyunları, resim, müzik drama kursları düzenlediklerini, bakanlığımız tarafından hazırlanan projelere etkin şekilde katılım sağlayıp okul sosyal etkinlik kurulu çalışma planı doğrultusunda sosyal etkinlikler yapıldığını belirterek tüm öğrenci, öğretmen ve velilere iyi tatiller diledi.WhatsApp Image 2024-01-18 at 14.46.21 (1)

Kaynak: HABER MERKEZİ