NEVÜ Rektörlüğü’nün sınav dönemlerinde öğrencilere yönelik düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği ikram stantları,  yeni eğitim-öğretim yılının ilk sınavı olan güz dönemi ara sınavı ile yeniden başladı.

NEVÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden “23 Nisan Şenliği” NEVÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden “23 Nisan Şenliği”

Bu kapsamda üniversite merkez yerleşke içerisinde yer alan Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi'nin 7/24 salonunu sınav boyunca öğrencilerin kullanımına sunan NEVÜ Rektörlüğü, ayrıca Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinesinde öğrencilere sınav boyunca 19:00- 21:00 saatleri arasında sıcak çorba ve çay ikramına devam ediyor.

NEVŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN İKRAM STANDI

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü de NEVÜ Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi’nde açtığı ikram standı ile sınava hazırlanan NEVÜ’lü öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuyor.

ÖĞRENCİLER TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Türkiye’nin ve dünyanın farklı coğrafyalarından gelerek NEVÜ’de eğitim gören öğrenciler,  NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve yönetimi ile Nevşehir Belediyesi'ne sınav boyunca kendilerine sundukları çeşitli ikramlarından ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

2-402

Kaynak: HABER MERKEZİ